Måttanpassad handfat | Badrumsmöbler | Tvättställ

MÅTTANPASSAD HANDFAT - BADRUMSMÖBLER

Upphängd sammansättning av 3 badrumsmöbler i porslinstengods och glasartad porslin, hög kvalitet tillverkad i Skåne av italienska keramsika plattor. Vi är stolta över att utveckla produkter i hög kvalitet.

Tillverkade skivor i Italien SKIVOR FRÅN MARKNADSLEDANDE LEVARTÖRER I ITALIEN

Måttanpassad handfat & badrumsmöbler kännetecknas av tidlös design och hög kvalitet

Keramiska skivor är materialet att njuta av. Det är enkelt att underhålla, lämnar inga fingeravtryck, man behöver inte ytbehandla. Dessa skivor klarar mycket stark hetta och har hög beständighet mot höga temperaturer, exempelvis kastruller som tagits från hällen. När det gäller repor så har dessa skivor den ytan som är mest motståndskraftig mot repor på marknaden. Även de mest envisa fläckarna som vin, kaffe, märkpennor och rost kan enkelt tas bort från ytan. Passar både i kök och badrum.

 • Sintered-keramiskskiva är en ren och behaglig yta med motståndskraft mot fläckar, repor, syror, vätskor, UV-strålning, hög värme och mycket mer. Alla vanliga problem som vanligtvis kan drabba bänkskivor i kök är ett minne blott med keramikskivor. Väldigt lätt att underhålla och finns finns i många olika vackra färger med varierande mönster.

  Sintered-keramiskskiva är en sofistikerad blandning av de råvaror som används för att producera det allra senaste inom glas och keramik likväl den högsta kvalitén av kvartsarbetsytor. Man använder sig av ett komprimeringskoncept som heter Ultralogy som resulterar i ytor av en storlek som aldrig tidigare varit möjlig, med mycket tunn tjocklek och samtidigt ha extrem prestanda.

  Badrumsmöbler i högkvalitativt stengods tillverkad i Italien

  Materialet har genomgått en högteknologisk process som representerar en accelererad version av den metamorfa förändring som natursten genomgår när den utsätts för höga temperaturer och tryck under tusentals år
  Tack vare skivans höga motståndskraft och att den tål UV-strålar så är den det perfekta valet som bänkskivor för utomhusbruk, men fungerar självklart exceptionellt även inomhus. 

  Badrum - handfat - tvättställ 

  Samtliga keramiska skivor är certifierade för ytor som kan komma i regelbunden kontakt med mat.
  Glasglasporslinet är utrustat med ett universellt avlopp med keramisk upp- och nedkapsel / fritt avlopp på 7,1 cm och kan matchas efter möbelfinishen. Glasglasporslinet är en vit keramik som består av mycket rena mineraler blandade och eldade vid cirka 1300 ° C, därför har den en mycket låg porositet. Det är ett material som är helt ogenomträngligt för vatten, som inte kan angripas av syror och alkalier och med hög hårdhet och mekanisk beständighet.

  Dessa material rekommenderas som väggbeklädnader, golv, bänkskivor eller till och med som fasad.

  Vi får många förfrågningar om vi gör måttanpassade betongskivor för badrum och handfat, svaret är tyvärr nej. Vi tycker det håller inte så bra för badrum och är svår att hålla rent. Vi gör det endast av granitkeramik m.m. 


  Måttanpassade badrum handfat format:

  Finns i storleken 320 x 160 cm.

  Tjocklek

  Tjocklekarna 5,5, 6, 8, 10, 12 mm och 20 mm.

  Tillgängliga ytor

  Vi erbjuder materialet i matt, lappato, satin och polerad yta.

  • calacatta med vitt handfat
  • nero marquinia med matt svart handfat
  • Saint Laurent med matt svart handfat

Porslinsstengods är en kompakt och hårdpasta keramik, färgad och icke-porös, med exceptionell motståndskraft som har en marmorerad effekt som liknar naturlig marmor.

Badrumsmöbel

REDO ATT BESTÄLLA DIN MÅTTANPASSAD HANDFAT?
Måttanpassade vaskar för badrum och handfat i 100-tals olika kulörer och finish.

 Måttbeställ handfat här: Kontakta mig för mer info.
 Tel: 072-701 10 44 Björn Bäckström

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Måttanpassad handfat | Badrumsmöbler

 • Artikelnummer: 44310219
 • EAN: 6188034362036
 • Tillgänglighet: Beställningsvara 2-3 veckor
 • 37 995 kr

 • Exkl moms: 30 396 kr

Andra har även köpt

Badrumsmöbler måttanpassad tvättställ

Badrumsmöbler måttanpassad tvättställ

Badrumsmöbler | Måttanpassad tvättställGigantiskt utbud av olika kommoder, tvättställ & handfat ..

35 000 kr Exkl moms: 28 000 kr

Taggar: Måttanpassad, Handfat, Badrumsmöbler, Tvättställ