Poolkantsten

Poolkantsten

Poolkantsten - Poolsarg - Kanttäckning

Poolsarg är det vi kallar kanttäckningen som ramar in poolen. Du kan välja mellan poolsarg i granitkeramik, kalksten, betongsten och granit.

Poolsarg är det vi kallar kanttäckningen som ramar in poolen.

Välj rätt poolsten som ej missfärgar och som även tål klor och salt. Poolsten är stenplatta anpassad för att skapa en snygg, trivsam och lättskött yta kring din swimmingpool. Stenarna alstrar ett lyxigt intryck, ett skönt grepp mot poolens insida och en behaglig gångyta. Stenarna har en rundad kant på insidan mot poolen som skapar en mjuk och trevlig inramning. Poolsten är tillverkad för att monteras vid poolkanten och därmed skapa en lyxig känsla. Poolsten är stenplattor anpassade för att skapa en snygg, trivsam och lättskött yta kring din swimmingpool. En elegant och exklusiv poolkantsten i flammad granit. Poolkanten är mjukt rundad med en tålig, halkfri yta som är mjuk och behaglig att gå på. Kantsten av äkta granit ger din pool en fin inramning och den är dessutom halkfri vilket är bra när barnen leker och springer runt poolen.

Vi erbjuder poolsten produkter i flera olika modeller och färger. OBS! Beställningsvara.

En elegant och exklusiv poolten i granitkeramik ger ett fantastiskt resultat oavsett poolens form eller storlek. Poolkanten är mjukt rundad med en tålig, halkfri yta som är mjuk och behaglig att gå på. 

Vi har ett stort sortiment av poolkantstenar i olika färger, storlekar och form t.ex. rundad kant m.m. Nedan kan du se några exempel, kontakta oss gärna om ni har speciella önskemål. Poolsarg, även ibland kallad kanttäckning, är poolförbindelsen mellan din poolstomme och omkringliggande omgivning. Det vill säga ramen närmast poolen. Har din pool ej ett standardmått hjälper vi er gärna att räkna fram ett pris på önskad sten och måttanpassa storleken. Andra sökte på: poolkanten, billig poolkantsten, montera poolkantsten, poolkantsten betong, poolkantsten granit, kantsten pool, poolsarg sten, poolsten, stensarg pool, kant runt pool. Välj rätt poolsten som ej missfärgar och som även tål klor och salt. 

Poolkantsten - Direkt från grossist

En poolkantsten i granit eller granitkeramik står sig fortsatt vacker i vårt varierande väder och klimat. Poolkantsten används för att rama in poolsargen. Poolsten är stenplattor anpassade för att skapa en snygg, trivsam och lättskött yta kring din swimmingpool. Poolstenarna ger ett lyxigt intryck, ett skönt grepp mot poolens insida och en behaglig gångyta. En poolkantsten i granit eller granitkeramik står sig fortsatt vacker i vårt varierande väder och klimat. Italienskt designade kvalitetsstenar i en rad olika material, utförande och färger. 

Poolsten med snabb leverans i hela Sverige

Poolkantsten används för att rama in poolsargen. Stenarna har en rundad kant på insidan mot poolen som ger en mjuk och trevlig inramning. Vi erbjuder alternativ i ren granit samt i vår granitkeramik. Detta är den vanligast förekommande poolkantstenen med en upphöjd rundad kant som går in en bit i poolen.

Poolkantsten bearbetning

Stenarna finns både i rak variant och i hörnsten för en snygg 90° vinkel på poolhörnet. Detta gör det enklare att få en snygg montering, med liten smal fog och en proffsig ytfinish. Kantsten ger ett exklusivt utseende till poolen. En stensarg av äkta natursten ger din pool en fin inramning som dessutom är halksäker vilket är bra när barnen leker runt poolen.

Poolkantsten

Kombinera poolsargen med våra plattor i samma granit så skapar du ett exklusivt poolområde.
Verktyg och maskiner hittar du här >>

Verktyg när du ska jobba med poolsten: Ja. Vad behöver man/använder för produkter? Och vad kallas visa saker? Spade, kniv till markduk, vattenpass model lång, skottkärra, långa rör, aluskena? Det finns vissa verktyg som är absoluta måsten när det gäller markstensläggning.


Det finns inga produkter att visa i denna kategori.