Ø 350 mm

Diamantklinga Ø 350 mm

Diamantklingor Ø 350 mm I vårt breda sortiment av proffsverktyg hittar du diamantklinga 350 mm. Vi erbjuder ett brett sortiment med diamantklingor för handmaskiner, bordssågar, golvsågar samt för väggsågar från kända kvalitetsleverantörer som t ex Distar & ADTnS. Diamantklinga som motsvarar det högsta kvalité!I

Diamantklingor I vårt sortiment hittar du klingor för b.la granit, betong/armerad betong, asfalt, kakel och metall. Diamantklingor som passar till handmaskiner som vinkelslipar, motorkapar och ringkapar men även till större maskiner som bordssågar, golvsågar och väggsågar. Diamantklingor i vårt produktsortiment av diamantverktyg som har positionerade diamanter. Positionerade diamanter innebär att diamanterna är strukturellt placerade för att alltid ha en jämn mängd med diamanter framme som avverkar materialet som ska sågas.

Det viktigaste att tänka på när man köper en diamantklinga är att man köper en som är avsedd för det ändamål som man ska använda den till för att få ut maximal kap-hastighet och livslängd. Köp rätt Diamantklinga och till bra priser med snabba leveranser samt högsta kvalitet.
DIAMANTKLINGA DISTAR HARD CERAMICS 350 mm

DIAMANTKLINGA DISTAR HARD CERAMICS 350 mm

Diamantblad Distar Hard Ceramics är utformat för högkvalitativ skärning av keramiska plattor med när..

3 595 kr Exkl moms: 2 876 kr

Diamantklinga Ø115-350 Hard Ceramics Advanced

Diamantklinga Ø115-350 Hard Ceramics Advanced

Diamantklinga Ø115-350, Hard Ceramics AdvancedDiamantklinga för vattenkylda sågar, för skärning av g..

774 kr 899 kr Exkl moms: 619 kr

DIAMANTKLINGOR | DIAMANTKLINGA GRANIT PREMIUM

DIAMANTKLINGOR | DIAMANTKLINGA GRANIT PREMIUM

DIAMANTSKIVA GRANITE PREMIUM SUPERIORKVALITÉ Granitklingor används för våtkapning av ..

899 kr Exkl moms: 719 kr

Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)