Om oss

Högkvalitativa plattor och överkomliga priser.

Vårt företag är ett som skapades med kreativitet och kärlek till kakel i åtanke. Experterna som ingår i vårt team delar samma intresse och är därför det perfekta stödet du behöver när du gör ett köp. Du har tillgång till massor av information om den bästa plattformslösningen samt många idéer om vilka plattor du ska välja och vilka plattor som fungerar bäst i enskilda fall.

Vårt mål är att behaga våra kunder och få dem att vara nöjda. För att göra det måste vi kombinera bra service med en fantastisk produkt, vilket är precis vad vi gör. När du arbetar med oss ​​kommer du att presenteras för den vänliga, mest artiga och mycket kreativa personalen som tiling.se har att erbjuda. När saker och ting går igång och du har valt och installerat nytt golv i ditt hem kan du vara säker på att varje gång du tittar på det kommer du att vara nöjd med det beslut du fattade. Alla våra kakel och klinker kommer från Italien.

Vad har vi att erbjuda?

Vi har produkter av hög kvalitet

Med ett brett urval av vackra plattor är Tiling.se precis där du behöver vända när du kaklar ditt hem. Den sort som vi har i lager betyder att det inte finns något sätt att du inte hittar ett kakelalternativ som passar ditt hem perfekt. Oavsett om du har koll på keramiska plattor, marmorplattor eller stenplattor, bör tiling.se vara där du börjar och avslutar din resa. Med medlemmarna i vårt team som är lika kreativa som de är och har ett öga för detaljer kommer du att erbjudas all hjälp du behöver för att fatta rätt beslut, en som du inte kommer att ångra, inte idag, imorgon eller för år framöver. Om du renoverar ditt hem eller håller på att slutföra ett nybyggt hem är en av dina huvudprioriteter utan tvekan att investera i golv som är hållbara och golv som inte behöver bytas efter bara några år. Kvaliteten på våra plattor såväl som de tips och tekniker som vi erbjuder var och en av våra kunder kommer att säkerställa att detta är precis vad du får.

Marmor
Med våra marmorplattor har det aldrig varit enklare att lägga till en touch av naturen i ditt hem. Om du letar efter ett sätt att integrera marmorplattor i ditt kök, badrum eller ett annat område i ditt hem, kan tiling.se hjälpa till att du får rätt. Att välja de perfekta marmorplattorna kan vara svårt, eftersom varje plattor bär ett individuellt mönster är urvalsprocessen verkligen en för en professionell. Med hjälp av en tiling.se rådgivare kan du vara säker på att ditt beslut kommer att vara problemfritt och också det bästa för ditt hem.

Keramiska plattor
Slitstarka, lätta att rengöra och lågt underhåll har keramiska plattor ökat populariteten i svenska hem. Detta betyder dock inte att det inte finns någon individualitet när det gäller keramiska plattor. Med de alternativ som tiliing.se har att erbjuda är det enkelt att ta din personlighet och en känsla av individualitet till ditt hem. Vi har färger och stilar, mönster och former i massor. Var inte rädd att gå vilse i världen av keramiska plattor när du är med tiling.se; den perfekta plattan kommer att fängsla dig och föra dig tillbaka till verkligheten.

Bra kundservice
Utmärkt kundservice är något som vi på tiling.se också kan skryta med. Våra avsikter är alltid att lämna våra kunder glada, och det är därför vi aldrig misslyckas med att hälsa dem med ett leende ansikte och presentera dem för ett överflöd av information. När du klinker på ditt hem är det viktigt att känna till golvalternativen samt underhållsnivån som krävs. På tiling.se tror vi på information och vi tror att våra kunder ska få all information de behöver för att fatta bästa möjliga beslut.


Kontakta mig för mer info.
Tel: 072-7011044 Björn Bäckström. tiling.se

Verktyg för murare och plattsättare

Plattsättningsverktyg | Kakel & Klinker - Kakelverktyg & Tillbehör - Plattsättningsverktyg.

Olika yrkesgrupper inom bygg och anläggning använder sina specialverktyg, maskiner och andra hjälpmedel. Här på tilling.se kan du köpa alla de plattsättningsverktyg som du behöver för att kunna fixa till det där hemma. Rätt tillbehör och verktyg gör halva jobbet!  Här har vi samlat ett komplett sortiment verktyg med allt man behöver för putsning, murning och plattsättning. Kraftfulla verktyg & maskiner! Här finns både elverktyg som olika handverktyg. Även om du bara ska köpa en vanlig såg spelar verktygens kvalitet mycket stor roll. Vi levererar högkvalitativa verktyg och maskiner för både professionellt bruk och hemmafix. I vår webbshop hittar du det du söker snabbt, enkelt och prisvärt. Välkommen! 

Erfarna hantverkare inom plattsättning bör testa våra produkt-verktyg och sedan utvärdera. I vårt breda sortiment av proffsverktyg hittar du verktyg & tillbehör. Snabb leverans!