VATTENSÅGAR

VATTENSÅGAR

Vattensågar, Kakelskärare, Kakelsågar och Bänksågar - Kvalitetsverktyg för Professionell Kapning

Letar du efter pålitliga verktyg för kapning av kakel och klinker? På Tiling.se erbjuder vi ett brett utbud av vattensågar, kakelskärare, kakelsågar och bänksågar som uppfyller kraven hos professionella användare. Våra verktyg är av högsta kvalitet och utformade för att ge dig snygga resultat och enkel hantering.

Våra vattensågar är speciellt utformade för våtkapning av keramiska plattor, klinker, granitkeramik och natursten. Med den inbyggda vattenpumpen får du en kontinuerlig vattenförsörjning som minimerar damm och ger effektiv kylning av skärverktyget. Våra vattensågar är konstruerade med fokus på stabilitet, precision och användarvänlighet, vilket gör dem till ett utmärkt val för professionella kakel- och klinkerinstallatörer.

Behöver du en pålitlig och effektiv vattensåg för att hantera dina kakel- och klinkerprojekt? Vår vattensåg är det perfekta verktyget för att få exakta snitt och smidiga kapningar. Med våra bänksågar kan du enkelt och bekvämt arbeta med olika material. Upptäck fördelarna med en kraftfull vattensåg och effektiva bänksågar för att ta din kapning till nästa nivå.

Effektiv Kapning av Kakel och Klinker med Våra Vattensågar och Kakelskärare

Våra kakelskärare och kakelsågar är perfekta för kapning av kakel och klinker i olika storlekar och former. Med deras tillt-/svängbara skärhuvuden och justerbara snittvinklar kan du enkelt göra exakta kapningar från 90° till 45°. Våra bänksågar är också utrustade med vattensystem för att minska dammbildning och ge bättre skärresultat.

Vi erbjuder verktyg från välkända tillverkare som garanterar hög kvalitet och hållbarhet. Med våra vattensågar, kakelskärare, kakelsågar och bänksågar får du tillförlitliga verktyg som hjälper dig att utföra dina kakel- och klinkerprojekt på ett effektivt sätt.

Beställ dina verktyg online från Tiling.se och dra nytta av vår snabba leverans. Vi strävar efter att ge dig de bästa verktygen till konkurrenskraftiga priser, samtidigt som vi levererar enastående kundservice. Kontakta oss om du har några frågor eller behöver råd om vilka verktyg som passar bäst för dina specifika behov. Vi finns här för att hjälpa dig att göra dina kakel- och klinkerprojekt till en framgång.


Elektrisk Kakelskärare från WANDELI 120cm vattensåg

Elektrisk Kakelskärare från WANDELI 120cm vattensåg

Professionell, exakt och mycket lätt elektrisk kakelskärare WANDELI QXZ-ZD 1200 med automatisk matni..

39 995 kr Exkl moms: 31 996 kr

Kakelsåg | Ringsåg Mechanic Multicut R-250 Kakelskärare

Kakelsåg | Ringsåg Mechanic Multicut R-250 Kakelskärare

Kakelsåg | Ringsåg Mechanic Multicut R-250 KakelskärareUtforska den innovativa MultiCUT R-250 kakels..

24 995 kr Exkl moms: 19 996 kr

Kakelskärare Wandeli QXZ-ZD-2460

Kakelskärare Wandeli QXZ-ZD-2460

Elektrisk Kakelskärare för Professionell KapningWandeli elektrisk kakelskärare är en kraftfull vatte..

92 995 kr Exkl moms: 74 396 kr

Vattensåg från WANDELI QX-ZD 1200

Vattensåg från WANDELI QX-ZD 1200

Vattensåg från WANDELI QX-ZD 1200 En kraftfull vattensåg från WANDELI QX-ZD 1200 är en utmärkt ..

34 995 kr Exkl moms: 27 996 kr

Vattensåg från WANDELI QXZ-ZD 1800

Vattensåg från WANDELI QXZ-ZD 1800

Professionell, exakt och mycket lätt elektrisk vattensåg från WANDELI QXZ-ZD 1800 med automatisk mat..

52 995 kr Exkl moms: 42 396 kr

Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)