Kakelborr

Kakelborr

Kakelborr | Kakelborr med volframkarbidspets. Lämpar sig för borrning i för keramik, porslin, glas och klinker. Diamantborrar är dyrare, dessa kan borra genom extra hårda plattor. Du kan behöva diamantborr när du skall borra granitkeramik och porslinsklinker. Detta är väldigt hårda material och fungerar så klart också till dem flesta vanliga plattor. När du borrar lite större hål så börja med ett mindre borr och sedan ett större. En diamantborr som monteras på vinkelslipen av typen M14 är att föredra. Du gör ett hål på några sekunder. Såna produkter används alltid av proffsen, det sparar tid och möda., med perfekt resultat varje gång. Viktigt att följa anvisningarna, att sätta ned borret med kanten först.  Våra borr passar dem flesta maskiner & elverktyg, skruvdragare, vinkelslip m.m. Göra hål enkelt i kakeln och klinker | tiling.se

Våra kakelborr med spets har en hårdmetallsspets som minimerar risken för att materialet ska spricka. Sätt spetsen mot utvalt område på kakelplattan. Lägg ett lätt tryck, inte för hårt, och borra försiktig igenom plattan. För att ha långt liv på borren se till att inte ha för höga varvtal på borrmaskinen, använder du däremot M14 borr så ska du ha högt varvtal. Har du några vanliga frågor ang borren vänligen kontakta vår kundservice.

Vad används diamantborr till?

Kakelborr lämplig för borrning i granitkeramik, kakel och all sorts natursten med eller utan vattenkylning.

Borr - I olika varianter och storlekar;

Innan man börjar borra

För att göra fina hål i kakel gäller det att man har rätt verktyg. Om man ska använda en hålsåg och inte ett diamantborr gäller det att man har ett med hårdmetallständer. I och med att man borrar under en längre tid gäller också att hålsågen har minimal värmeutveckling. Ett tips är att doppa hålsågen i vatten, dessutom dammar det mindre. Det kan också vara bra att borra ett litet hål i förväg för centrumborren som fäster hålsågen.

När du börjar borra i kakel eller keramik
Våra hålsågar har hårdmetalständer som minimerar risken för att materialet ska spricka. Sätt hålsågen mot utvalt område på kakelplattan. Det kan vara bra att ställa in mittborren så att inte sågen går för djupt. När hålsågen är igenom ytskiktet och ner ca 3–4 mm kan man ta bort mittborren och såga igenom plattan. Lägg ett lätt tryck, inte för hårt, och borra försiktig igenom plattan. Se till att inte ha för höga varvtal på borrmaskinen.


DIAMANTBORR I KAKELBORR FÖR KERAMIK M14

DIAMANTBORR I KAKELBORR FÖR KERAMIK M14

KAKELBORR DIAMANT KERAMIK PRO M14 6-70MMDetta är en PRO - snabb diamantborr!Varje år utökas sortimen..

199 kr Exkl moms: 159 kr

Kakelborr Sendi M14

Kakelborr Sendi M14

Kakelborr för torrborrning i keramik. Kakelborr för borrning i alla typer av keramiskt material t.ex..

249 kr 299 kr Exkl moms: 199 kr

KAKELBORR | DIAMANTBORR FÖR KAKEL 70mm

KAKELBORR | DIAMANTBORR FÖR KAKEL 70mm

Den mest effektiva kakelborren för plattor någonsin!Lämplig för borrning i granitkeramik, kakel och ..

899 kr Exkl moms: 719 kr

Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)