Nivådistanser, kilar, och kakeldistanser - nivåsystem klinker

Nivådistanser, kilar, och kakeldistanser - nivåsystem klinker

Nivådistanser kilar & kakeldistanser

Nivådistanser används för att hålla ert klinker och kakel på plats när ni monterar ert nya golv eller väggar. Nivådistans används tillsammans med nivåkilar. De är tillverkade av mjuk plast och har en bra form vilket gör att de är enkla och smidiga att placera under plattorna. Här hittar du nivådistanser​, kilar, kakelkryss, kakeldistanser, nivåhattar, kiltänger.

Nivådistans 100st, 1-3mm innehåller 100 nivådistanser i varje påse. Används för att hålla plattorna på plats under montering och används med nivåkilar. De är tillverkade av mjuk plast och har en bra form så de är lätta att sätta under plattorna. Klippen kan användas både inomhus och utomhus.

Nivådistans 0,5mm 250pack

Nivåsystem Raimondi. På tiling.se säljer vi mest av Raimondis system. Det fungerar på liknade sätt med med kilar istället för hattar. Man tar en nivådistans och sätter under plattan lägger nästa platta och spänner åt kilen med medföljande tång. Systemet finns för golv och vägg, det är samma kilar och nivådistanser

Nivåsystem | åtgångsberäkning plattsättning

Räkna ut antal nivådistanser? Med denna tabell nedan är det enkel att räkna ut.Räkna ut antal nivådistanser

Nivåsystem klinker

Mängdberäkning - Hur räknar jag ut ett rums kvadratmeteryta? Plattsättning.

Nivådistanser

Nivåsystem Set 2mm fog är ett komplett nivå-utjämnande set. Innehåller 250 nivådistanser, 2mm, 250 nivåkilar och 1 kiltång av plast. För 2 mm fogbredd. Finns även i 3 mm.

Nivåsystem gör kakel & klinkermontering snabbare och exaktare, med jämna skarvar och en jämn yta som resultat. Systemet består av tre delar- kilar, spacer clips och en tång, och tillsammans utjämnar de eventuella nivåskillnader. Kompatibla med kakel och klinker i tjocklekar mellan 3mm till 15 mm, och kan användas för jämna fogar från 1 mm till 4 mm fogbredd. När fästmassan torkat torkat bryter man av clipsen och nivåutjämningen är utförd med proffesionellt resultat. Nivåsystem lätt att använda för både amatörer och yrkesmän.

Vid komplettering av kilar eller distanser är det viktigt att välja samma märke så att de passar ihop. Nivåsystem klinker.

  • Jämna fogar
  • Kan användas till både vägg och golvplattor


Det finns inga produkter att visa i denna kategori.